top of page

HYPNOS

En del tror inte på hypnos.

Andra förstår inte hur det går till.

Jag vet att det inte spelar någon roll om du tror på det eller inte, och inte heller om du förstår det eller ej.

Det fungerar ändå.

Våra metoder får dig att få kontakt med ditt undermedvetna - och det är allt annat än logiskt. Alltså. Du skulle bara veta…

Om du upplevt en fobi så vet du, att den är allt annat än logisk. Om en fobi hade varit logisk, så hade du bara kunnat ta dig i kragen och slutat vara rädd.

Är du till exempel hysteriskt rädd för spindlar, vet du ju att en liten svensk husspindel inte är farlig. Men hjälper den logiska informationen? Nej. Olustkänslan är helt automatiserad. Triggern löser ut den, helt undermedvetet. Det, kan vi använda till din fördel genom att lösa upp den på samma ologiska vis som den är skapad, via det undermedvetna. Det är här det alternativa medvetandetillståndet kommer in.

Alternativt medvetandetillstånd

Enkelt uttryckt kan vi säga att hypnos är ett annat medvetandetillstånd än det du vanligen befinner dig i. Det har ingenting med trolleri att göra, och är inte mer magiskt än det där tillståndet mellan dröm och vakenhet när du känner doften av kaffe på morgonen innan du egentligen har noterat att du inte sover längre.

 

Ett liknande tillstånd är, när du förlorar dig i jobb, eller något som du älskar att göra, och två timmar plötsligt har passerat utan att du har tänkt på vare sig tid eller rum.

 

I ett sånt tillstånd är vi mer mottagliga för att lägga in nya triggers.

bottom of page