top of page

HYPNOS

En del tror inte på hypnos.

Andra förstår inte hur det går till.

Jag vet att det inte spelar någon roll om du tror på det eller inte, och inte heller om du förstår det eller ej. Det fungerar ändå.

 

Mina metoder får dig att få kontakt med ditt undermedvetna - och det är allt annat än logiskt. Alltså. Du skulle bara veta…

Om du upplevt en fobi så vet du att den är allt annat än logisk. Om en fobi hade varit logisk, så hade du bara kunnat ta dig i kragen och slutat vara rädd. Är du till exempel hysteriskt rädd för spindlar, vet du ju att en liten svensk husspindel inte är farlig. Men hjälper den logiska informationen? Nej. Olustkänslan är helt automatiserad. Triggern löser ut den, helt undermedvetet. Det, kan jag använda till din fördel genom att lösa upp den på samma ologiska vis som den är skapad, via det undermedvetna. Det är här det alternativa medvetandetillståndet kommer in.

ALTERNATIVT
MEDVETANDETILLSTÅND

Enkelt uttryckt kan vi säga att hypnos är ett annat medvetandetillstånd än det du vanligen befinner dig i. Det har ingenting med trolleri att göra, och är inte mer magiskt än det där tillståndet mellan dröm och vakenhet när du känner doften av kaffe på morgonen innan du egentligen har noterat att du inte sover längre.

Ett liknande tillstånd är, när du förlorar dig i jobb, eller något som du älskar att göra, och två timmar plötsligt har passerat utan att du har tänkt på vare sig tid eller rum.

 

I ett sånt tillstånd är vi mer mottagliga för att lägga in nya triggers.

Hypnos, Alternativt medvetandetillstånd

FÖR  VAD?

Jag använder hypnos som huvudmetod för precis vad som helst som du känner att du skulle vilja ändra på i din tillvaro. Det kan vara fobier av olika slag, det kan vara svartsjuka, det kan vara stress, det kan vara utmaningar i dina relationer...

FÖR  VEM?

Jag hjälpt VD:ar att komma över sin olust inför det årliga budgetarbetet, och andra att inte gå igång på alla cylindrar på sin svärmor varje tillfälle de ses.

FÖR  DIG?

Det går det bara att ta reda på genom att prova. Vill du prova lite, innan du provar ordentligt? Det går bra. Boka ett telefonsamtal på 20 min (helt kostnadsfritt) så får du känna dig för.

The Hypnohouse

"Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics."

Albert Einstein
Testimonials the Hypnohouse

FOBI

"Att leva med emetofobi (kräkfobi) är hemskt! Efter en enda sittning med Jessica så var fobin som jag haft sedan jag var 9 år borta! Jag som inte ens trodde jag var mottaglig för en sån här typ av behandling! ​”

 

—  Emma Lundgren, Kundservicechef, Stockholm

Contact
bottom of page