FÖR  VAD?

Jag använder undermedvetna metoder för precis vad som helst som du känner att du skulle vilja ändra på i din tillvaro. Det kan vara fobier av olika slag, det kan vara svartsjuka, det kan vara stress, det kan vara utmaningar i dina relationer...

Jag har inga synpunkter på vad du vill förändra eller varför, och du behöver inte ägna timmar åt att ge mig hela bilden av det med alla tusen nyanser. För mig räcker det att veta vad du vill bli av med, och vad du vill ska hända istället. Sen ordnar vi det.

SVARTSJUKA
FOBI
STRESS
ÅNGEST
SJÄLVKÄNSLA
RELATIONER

FÖR  VEM?

Vi har hjälpt VD:ar att komma över sin olust inför det årliga budgetarbetet, och andra att inte gå igång på alla cylindrar på sin svärmor varje tillfälle de ses.

 

Vi har hjälpt män och kvinnor att kunna jogga utan att välja rutt efter var det bor hundar, och människor att mingla utan hjärtklappning.

 

Möjligen har vi stjälpt, mer än hjälpt, jorden klimatmässigt, när de flygrädda som varit hos oss, numera tar flyget utan att fundera på det. Möjligen vägs det upp av de sociala entreprenörerna som kommit över sin rädsla att (miss)lyckas efter bara några sessioner hos oss.

 

Sen har vi andra klienter som kommer regelbundet utan att ha något specifikt problem, för att de helt enkelt mår bra av att regelbundet, eller att då och då, ha kontakt med sitt undermedvetna.

 

Och andra, som kommer under en längre tidsperiod för att hantera vår tids största utmaning – stress.

 
 
"Be happy, it drives people crazy!"

"

KOntakt

Malmgårdsvägen 26

116 38 Stockholm

Jessica Jonsson​​

Tel: 070 - 249 64 69

hello@thehypnohouse.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Personal Life Coach.